Onderhoud

Onderhoud & Support

Van cruciaal belang!

Vraag direct een offerte aan of voor meer informatie

Voor de het tot stand komen van een mooie en goed functionerende website gaat Pelátis Innovatie niet over één nacht ijs. Wij denken, samen met u, van tevoren grondig na over de indeling, vormgeving, functionaliteiten en content. Pas als dat helemaal naar tevredenheid is, gaat uw nieuwe website ‘live’. Maar heeft u ook nagedacht over het website onderhoud? In de ogen van Pelátis Innovatie is dat van cruciaal belang om online succes te boeken.

Uw website professioneel laten onderhouden door Pelátis Innovatie

Website onderhoud is het ondergeschoven kindje van veel ondernemers. De redenering is dat er toch al een website is, waarop potentiële klanten informatie kunnen vinden over de dienstverlening of de producten? En dat ziet er toch niet verkeerd uit? Nou dan!

Maar een website is eigenlijk nooit helemaal af. Bij Pelátis Innovatie vergelijken wij de bedrijfswebsite wel eens met een eigen woning. Neem de schilderbeurt, de aanschaf van nieuwe meubels of die langgekoesterde dakkapel; uw huis is ook nooit helemaal af. Zo is het ook met uw website: gedegen website onderhoud helpt u om die mooie website ook actueel en boeiend te houden.

In de ogen van Pelátis Innovatie omvat website onderhoud diverse aspecten. Zo is er in de eerste plaats de content. Het is in meerdere opzichten zinnig om uw website regelmatig van nieuwe content te voorzien, denk bijvoorbeeld aan nieuwe diensten, producten of blogs. Daarmee laat u online zien dat uw bedrijf “leeft”. Mooie bijkomstigheid is dat het ook resulteert in hogere rankings in Google. De kans dat potentiële klanten u daadwerkelijk weten te vinden, wordt daarmee vergroot.

De voorkant versus de achterkant

Nieuwe content is de voorkant, de inhoud, van uw website, dat wat de buitenwereld ziet. Maar naast de inhoudelijke kant is er ook de technische kant van het website onderhoud. Hoe toegankelijk is uw website nog? Dient u uw website uit te breiden als de dienstverlening van uw bedrijf uitgebreid wordt? Welke nieuwe plug-ins kunt u inzetten? Uiteraard is het technische website onderhoud ook belangrijk met het oog op beveiliging tegen virussen en hackers.

Pelátis Innovatie is een betrouwbare partner om uw website onderhoud aan over te laten.

  • Functionaliteit
  • Resultaat
  • Vernieuwing
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Snelle probleemoplossing (7 x 24 x 364).

Uiteraard met als doel om u als klant een goed functionerende, snelle, goed beveiligde website te kunnen leveren, die up-to-date is en aantrekkelijk.
Pelátis Innovatie biedt u een aantal keuzes in de onderhoudspakketten.

Wilt u meer weten over het boeken van online resultaten en de toegevoegde waarde van vakkundig website onderhoud? Maak dan snel een afspraak bij Pelátis Innovatie dan kunnen wij samen met u uw specifieke wensen doornemen.