Hosting – Webhosting

Hosting

Essentieel voor een betrouwbare en stabiele website

Wat is hosting?

Hosting (ookwel webhosting genoemd) is simpel gezegd het huren van een stukje ruimte op een server waarop de bestanden die de website vormen worden opgeslagen en ervoor zorgen dat uw website zichtbaar wordt op het internet. Een server is een computer die 24/7 in verbinding staat met het internet en in een datacenter staat die daar speciaal voor is gemaakt. De server maakt het dus mogelijk voor bezoekers om websites te bekijken.

Wanneer heb ik hosting nodig?

Hosting is nodig als u een website wilt (laten) maken met professioneel e-mailadressen en een eigen domeinnaam. Bij hosting zorgt Pelátis Innovatie ervoor dat de website altijd functioneert en veilig blijft door periodiek technische en andere updates direct door te voeren. Ook stelt Pelátis Innovatie de servers zodanig in dat de website het beste presteert. Als u een domeinnaam koopt en daarbij e-mailhosting afneemt, kunt u gebruik maken van een professioneel e-mailadres zoals info@jouwdomeinnaam.nl.

Wat houdt hosting nog meer voor u in bij Pelátis Innovatie?

WordPress webhosting

De beste managed hosting, geoptimaliseerd voor uw WordPress website.

Verhuisservice

De verhuizing van uw bestaande website naar onze server wordt geheel gratis verzorgd.

Alle zorg uit handen

Wanneer u liever alle technische handelingen aan Pelátis Innovatie overlaat, is een telefoontje voldoende.

Maatwerk

Speciale wensen van uw kant is voor ons een uitdaging! Met onze kennis en ervaring kunnen we deze in de meestal gevallen zeker realiseren.

Goed beveiligd

Wij maken gebruik van de laatste technieken (HTTP-2 protocol, SSL, DNSSEC enzovoorts). Veiligheid en beschikbaarheid van uw website wordt continue geautomatiseerd in de gaten gehouden.

In de hoogste versnelling

WordPress hosting betekent gebruik maken van hoogwaardige servers, de slimste & modernste  (netwerk)technieken en fine-tuning. WordPress hosting zet uw website in de hoogste versnelling!

Hoge beschikbaarheid

Op onze servers realiseerden wij gemiddeld 99,99% uptime.

SSL certificaat

Pelátis Innovatie raadt u sterk aan uw website te beveiligen met een SSL certificaat (HTTPS). Hiermee beveiligt u onder andere het dataverkeer van en naar uw website. Pelátis Innovatie zorgt voor de aanvraag en installatie. Ook een SSL-certificaat op uw (bedrijfs)naam is mogelijk.

Veiligheidsscan

Veiligheid van uw website heeft bij Pelátis Innovatie topprioriteit. Daarom geven we u pro-actief informatie over (mogelijke) problemen, eventuele malware en beschikbare updates. Standaard maken onze servers gebruik van Nawas anti-DDoS.

Back-ups

Geen hosting zonder goede back-up. Daarom maken wij elke dag een kopie van uw gegevens. Automatisch. Zelfs bij het kleinste pakket.

Een website die snel werkt en geen lange wachttijd heeft, draagt bij aan een sterke, stabiele gebruikerservaring. De laadsnelheid vergemakkelijkt immers het gebruik van de website en dat voorkomt dat de website of webshop te snel wordt verlaten. Uit onderzoek blijkt dat 50% van de bezoekers verwacht dat een website binnen 2 seconden is geladen en 53% van de mobiele website bezoekers de website verlaat als de laadtijd langer is dan 3 seconden. Met een lange laadtijd haken bezoekers al af voor ze überhaupt (een deel van) de website hebben bekeken. Hierdoor worden leads en omzet misgelopen.

Een website met een goede performance:

  • Laad snel genoeg (2-4 seconden bij voorkeur).
  • Reageert snel als de gebruiker doorklikt of ergens een keuze maakt.
  • Toont foto’s en video’s correct en zonder haperen.

De keuze voor een goed hostingpakket is daarom essentieel en hier geldt zeker: Een lagere prijs is een lagere performance; een hogere prijs is een hogere performance.

Vraag direct een offerte aan of voor meer informatie: